Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ukupno bubrenje

енглески

Термин
total swelling
Опис

Swelling in a stated anatomical direction between the oven dry state and fibre saturation point, expressed as a percentage of the dimension at the oven dry state.

српски

Термин
ukupno bubrenje
Опис

Bubrenje u navedenom anatomskom pravcu između apsolutno suvog stanja i tačke zasićenosti vlakanaca, izraženo kao postotak dimenzije u apsolutno suvom stanju.

српски

Термин
ukupno bubrenje
Опис

Bubrenje u navedenom anatomskom pravcu između apsolutno suvog stanja i tačke zasićenosti vlakanaca, izraženo kao postotak dimenzije u apsolutno suvom stanju.

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација