Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

pepeo

енглески

Термин
ash content
Опис

The residue of a fruit or vegetable juice or related water are completly remuved by calcination, expressed in g/L.

српски

Термин
pepeo
Опис

Ostatak soka od voća ili povrća ili srodnog proizvoda koji se dobija kada se organski sastojci i voda potpuno uklone žarenjem, izražen u g/L.

српски

Термин
pepeo
Опис

Ostatak soka od voća ili povrća ili srodnog proizvoda koji se dobija kada se organski sastojci i voda potpuno uklone žarenjem, izražen u g/L.

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација