control measure (3.8) or combination of control measures applied to prevent or reduce a significant food safety hazard (3.40) to an acceptable level (3.1), and where action criterion (3.2) and measurement (3.26) or observation enable effective control of the process (3.36) and/or product (3.37)
kontrolna mera (3.8) ili kombinacija kontrolnih mera koje se primenjuju radi sprečavanja ili smanjenja značajnih opasnosti po bezbednost hrane (3.40) na prihvatljiv nivo (3.1) i gde kriterijum mere (3.2) i merenje (3.26) ili posmatranje omogućavaju efikasnu kontrolu procesa (3.36) i/ili proizvoda (3.37)
kontrolna mera (3.8) ili kombinacija kontrolnih mera koje se primenjuju radi sprečavanja ili smanjenja značajnih opasnosti po bezbednost hrane (3.40) na prihvatljiv nivo (3.1) i gde kriterijum mere (3.2) i merenje (3.26) ili posmatranje omogućavaju efikasnu kontrolu procesa (3.36) i/ili proizvoda (3.37)
Нема информација