Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

садржај слободне масне киселине

енглески

Термин
free fatty acid content
Опис

fatty acid content of the extractable substances (3.1) as determined by this method and expressed as oleic acid

српски

Термин
sadržaj slobodne masne kiseline
Опис

sadržaj masne kiseline u materiji koja se estrahuje (3.1), a koja je određena ovom metodom i izražena kao oleinska kiselina

српски

Термин
садржај слободне масне киселине
Опис

садржај масне киселине у материји која се естрахује (3.1), а која је одређена овом методом и изражена као олеинска киселина

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

  • 59.140.30 - Кожа и крзно