Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

sadržaj slobodnog glicerola

енглески

Термин
free glycerol content
Опис

is the residual glycerol remaining in FAME after the vegetable oil transesterification reaction and the separation of so obtained glycerol

српски

Термин
sadržaj slobodnog glicerola
Опис

ostatak glicerola koji je zaostao u MEMK posle reakcije transesterifikacije biljnog ulja i razdvajanja tako dobijenog glicerola

српски

Термин
sadržaj slobodnog glicerola
Опис

ostatak glicerola koji je zaostao u MEMK posle reakcije transesterifikacije biljnog ulja i razdvajanja tako dobijenog glicerola

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација