Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

садржај влаге и испарљивих материја

енглески

Термин
moisture and volatile matter content
Опис

loss in mass undergone by the product on heating at 103 °C ± 2 °C under the conditions specified in this International Standard Note 1 to entry: It is expressed as a percentage by mass.

српски

Термин
Нема информација
Опис
Нема информација

српски

Термин
садржај влаге и испарљивих материја
Опис

губитак масе производа настао при загревању на 103 °C ± 2 °C под условима утврђеним овим међународним стандардом  

Напомена 1 уз термин:   Изражава се као проценат по маси.

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

  • 67.200.10 - Уља и масти биљног и животињског порекла