Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

студија анализе опасности и критичних контролних тачака

енглески

Термин
hazard analysis and critical control points study
Опис

HACCP study hazard analysis for a family of products/processes/services with similar hazards and similar processes and technology (e.g. production, packaging, storage or implementation of services).

српски

Термин
Нема информација
Опис
Нема информација

српски

Термин
студија анализе опасности и критичних контролних тачака
Опис

HACCP студија

анализа опасности за сродну групу производа/процеса/услуга са сличним опасностима и сличним процесима и технологијом (нпр. производња, паковање, складиштење или примена услуга)

Повезани стандарди

Нема информација

Повезани ICS-ови

  • 03.120.20 - Сертификација производа и компанија. Оцењивање усаглашености
  • 67.020 - Процеси у прехрамбеној индустрији