Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

sadržaj glukoze u mesu i proizvodima od mesa

енглески

Термин
glucose content of meat and meat products
Опис

glucose content determined in accordance with the procedure described in this International Standard, and expressed as a percentage by mass

српски

Термин
sadržaj glukoze u mesu i proizvodima od mesa
Опис

Sadržaj glukoze određen u skladu sa postupkom koji je opisan u ovom međunarodnom standardu i izražen kao procenat mase.

српски

Термин
sadržaj glukoze u mesu i proizvodima od mesa
Опис

Sadržaj glukoze određen u skladu sa postupkom koji je opisan u ovom međunarodnom standardu i izražen kao procenat mase.

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација