Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Објављен нови број Билтена ИСС-а

Институт за стандардизацију Србије управо је објавио други број часописа „Стандардизација“, који можете прочитати на следећем линку: https://iss.rs/sr_Cyrl/download/page-section/document/8893.

Главне теме новог броја су подршка стандарда у електронском фактурисању и у смањивању негативног утицаја пандемије на безбедност и здравље запослених, као и на пословање туристичког сектора.

У овом билтену налазе се и искуства врхунских домаћих стручњака са стандардима: представили смо три најеминентије научноистраживачке установе, дугогодишње чланове ИСС-а, као и стручњака за енергетику који активно учествује у доношењу међународних стандарда из ове области.

Поред тога, билтен нуди и занимљивости из европске стандардизације, као и из осталих сегмената инфрастуктуре квалитета: акредитације и метрологије.

Сви објављени билтени налазе се на страници под називом „Промотивне публикације“. Уколико сте пропустили први број билтена, моћи ћете да га пронађете тако што на главној страни веб-сајта, у оквиру одељка „Стандардизација“, отворите пододељак „Публикације“, под којим се налази страница „Промотивне публикације“.