Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Како се припремити за интерну проверу са удаљене локације (remote audit)

Трајање: дводневна обука

Овај дводневни курс пружа детаљнија упутства која су неопходна за реализовање процеса и процедуре интерне провере са удаљене локације, укључујучи и коришћење информационих и комуникационих технологија (ИКТ) ради оптимизације ефективности и ефикасности провере и одржања интегритета процеса провере.

Овај курс је осмишљен као дводневни вебинар у којем ће полазници имати прилику да, најпре, одслушају онлајн-презентацију, а затим и да, кроз кроз разговор, дискусију и активности, размене искуства, боље се упознају са материјом и тиме допринесу унапређењу пословања својих организација.

Коме је вебинар намењен?

Курс је намењен интерним и екстерним оцењивачима свих постојећих система менаџмента у било којој области, а нарочито представницима руководства за систем менаџмента квалитетом, представницима руководства за друге системе (EMS, OHSAS, и друге), менаџерима квалитета или других система менаџмента.

Теме које ће бити обрађене:
– шта је провера са удаљене локације (remote audit);
– нормативно регулисање remote audit;
– ризици и изазови примене, методе и алати провере са удаљене локације;
– опрема која се користи и компетентност проверавача при провери са удаљене локације;
– интеграција провере са удаљене локације у постојеће системе менаџмента;
– верификација неусаглашености и корективних мера и накнадне провере у интерној провери са удаљене локације, и друго.

Овај курс ће вам помоћи да:

– боље разумете како да примените стандарде који пружају упутства за проверу, попут SRPS ISO 19011:2018 у условима провере са удаљене локације;
– припремите се за своју прву проверу са удаљене локације;
– идентификујете потенцијалне ризике и прилике за вашу прву проверу са удаљене локације;
– идентификујете ИКТ опрему која се користи при провери са удаљене локације;
– сазнате како се врши верификација неусаглашености и корективних мера и накнадне провере у интерној провери са удаљене локације, и друго.

Предавач:

Владимир Симић, експерт са дугогодишњим искуством у области система менаџмента, члан Комисије CASCO у ИСС-у, консултант, IRCA сертификовани тренер, вишегодишњи менаџер за обуке, менаџер квалитета, менаџер заштитом животне средине, проверавач за QMS, EMS, OHSAS и ISMS.

Додатна погодност везана за овај вебинар јесте то што материјал за обуку укључује и двојезично издање стандарда SRPS ISO 19011:2018, којим ће се знатно олакшати праћење вебинара.

Све додатне информације можете добити путем телефона 011/3409-340 или 011/3409-388, или е-поште: iss-edukacija@iss.rs.

Датуми обука

Молимо Вас изаберите обуку коју желите да похађате. Можете резервисати места за три учесника путем веб сајта.*

*Наведена цена је за једну особу. За организације које пријаве више од два полазника за исту обуку, за све полазнике одобрава се попуст у износу од 10% висине накнаде по учеснику.