Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

10. фебруар 2021. године - Менаџмент пројектима - Добра пракса у примени стандарда SRPS ISO 21500:2019

Трајање: једнодневна обука

Управљање пројектима постаје тренд у свим озбиљнијим организацијама. Све је више и више пројекта који се иницирају на дневној бази и све је више ствари које се воде као пројекти. С друге стране, светска статистика пројектног менаџмента је поражавајућа. Чак 2/3 пројеката се неуспешно заврши, не само у Србији, него у целом свету. Две трећине пројеката је пробило рок или буџет, или нису остварени циљеви пројекта.

Зато је овај вебинар права прилика да се упознате са решењем које нуде међународни ISO стандарди и најбоља светска пракса. Сазнајте како ће вам стандард SRPS ISO 21500:2019 помоћи да стандардизујете све пројекте у вашој фирми и да повећатe успешност пројеката.

Институт за стандардизацију Србије организује овај вебинар у сарадњи са Агенцијом за консалтинг и управљање пројектима (project-management-srbija.com). Предавачи на вебинару су Александар Обрадовић, вишегодишњи предавач и консултант са великим искуством у области управљања пројектима и мр Мирјана Мирковић-Ђорђевић, секретар Комисије за стандарде KS CASCO, која је усвојила SRPS ISO 21500.

Коме је вебинар намењен?

Вебинар је намењен менаџерима пројекта на свим нивоима и у свим делатностима, власницима малих и средњих предузећа и предузетницима, руководиоцима, као и свима који су заинтересовани за ову тему и желе да унапреде своје вештине.

Котизација за учешће износи 10.800,00 динара и укључује презентације предавача, услугу онлајн читања стандарда SRPS ISO 21500 (у периоду од 5 дана) и потврду о похађању вебинара. Уплате се врше на рачун Агенције за консалтинг и управљање пројектима, по предрачуну, који ће бити достављен пријављеним учесницима.

Пријавите се на следећем линку: https://forms.gle/tjNW9hD5GuZhwUwS6

Датуми обука

Молимо Вас изаберите обуку коју желите да похађате. Можете резервисати места за три учесника путем веб сајта.*

*Наведена цена је за једну особу. За организације које пријаве више од два полазника за исту обуку, за све полазнике одобрава се попуст у износу од 10% висине накнаде по учеснику.