Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Увод у решавање проблема (Problem Solving)

Трајање: једнодневна обука

У тренутно веома динамичном пословном окружењу успех једне организације, али и појединаца у њој, мери се њиховом способношћу да у кратком року реше сложене проблеме. Данас су проблеми све сложенији и ако им се не приступи на организован, плански и, пре свега, научно заснован начин, пре или касније десиће се кризна ситуација. Зато свака организација треба да искористи решавање својих проблема као средство за развој креативности и заузимање боље позиције на конкурентном тржишту.

Решавање континуираних, сталних проблема у свим врстама организација захтева системски и логичан приступ – употребу одговарајућих података и коришћење прихватљивих метода. Један од начина је решавање проблема квалитета, које захтева креативност, интуицију и машту, пажљиве анализе, дијагнозе, акционо планирање корак по корак, као и примену много познатих метода унапређења квалитета.

Четворосатни вебинар „Увод у решавање проблема (Problem Solving)” има за циљ да полазницима приближи концепцију решавања проблема, као и да им омогући да се упознају са више различитих метода и техника које се примењују у свим врстама делатности. Овај вебинар ће, такође, пружити одговор на следећа питања:

зашто је битно правилно дефинисање проблема и прикупљање информација о проблемима и њиховим узроцима;
како се определити за методу решавања проблема и како је применити;
како припремити и остварити планове за реализацију побољашања.
Предавач на вебинару је Владимир Симић, експерт са дугогоришњим искуством у области система менаџмента, члан Комисије CASCO у ИСС-у, консултант, IRCA сертификовани тренер, вишегодишњи менаџер за обуке, менаџер квалитета, менаџер заштитом животне средине, проверавач за QMS, EMS, OHSAS и ISMS.

Коме је вебинар намењен?

Свима који желе да упознају методе и технике решавања проблема у савременом пословању.

Пријавите се линку: https://forms.gle/tbdu1KoKBDJuCcPd7

Датуми обука

Молимо Вас изаберите обуку коју желите да похађате. Можете резервисати места за три учесника путем веб сајта.*

*Наведена цена је за једну особу. За организације које пријаве више од два полазника за исту обуку, за све полазнике одобрава се попуст у износу од 10% висине накнаде по учеснику.