Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

E034-6

Месо, живина, риба, јаја и њихови производи

У мировању

Главна комисија

Институт за стандардизацију Србије

Vesna Luketic

dr Natalija Džinić

Сектор за опште области стандардизације

Апстракт

Стандардизација у области меса, живине, рибе, јаја и њихових производа (укључујући спецификације квалитета и методе испитивања) као и стандардизација ветеринарских биолошких препарата.

Чињенице и бројке

3

је број нових пројеката

22

је број стандарда који су доступни јавности

Веза са међународним или европским комитетом

Рад на доношењу српских стандарда одвија се у националним техничким комисијама, које се образују према међународним и европских техничким комитетима. У нашим комисијама раде експерти из различитих области. Будите и ви један од њих и укључите се у заједнички рад

ISO/TC 34/SC 6

П члан од 1. 1. 1980.

ISO/TC 34/SC 6

П члан од 1. 1. 1980.