Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

E034-7,8,15,18

Зачини, чај, кафа и какао

Активна

Главна комисија

Институт за стандардизацију Србије

Slobodanka Tolic

Slavoljub Tasić

Одељење за хемијске технологије, пољопривреду, шумарство, безбедност, животну средину и опште стандарде

Апстракт

Стандардизација у области зачина, чаја, кафе и какаа укључујући терминологију, спецификације производа, узимање узорака и методе испитивања.

Чињенице и бројке

0

је број нових пројеката

238

је број стандарда који су доступни јавности

Веза са међународним или европским комитетом

Рад на доношењу српских стандарда одвија се у националним техничким комисијама, које се образују према међународним и европских техничким комитетима. У нашим комисијама раде експерти из различитих области. Будите и ви један од њих и укључите се у заједнички рад

CEN/SS C01

О члан

CEN/SS C01

О члан од

CEN/TC 415

О члан

CEN/TC 415

О члан од

CEN/TC 411/WG 1

О члан

CEN/TC 411/WG 1

О члан од

CEN/TC 415/WG 6

О члан

CEN/TC 415/WG 6

О члан од

CEN/TC 415/WG 10

О члан

CEN/TC 415/WG 10

О члан од

ISO/TC 34/SC 7

О члан

ISO/TC 34/SC 7

О члан од

ISO/TC 34/SC 8

О члан

ISO/TC 34/SC 8

О члан од

ISO/TC 34/SC 15

О члан

ISO/TC 34/SC 15

О члан од

ISO/TC 34/SC 18

О члан од 07.10.2015.

ISO/TC 34/SC 18

О члан од 07.10.2015.