Зачини, чај, кафа и какао
Активна
Главна комисија
Институт за стандардизацију Србије
Vesna Luketic
Slavoljub Tasić
Одељење за хемијске технологије, пољопривреду, шумарство, безбедност, животну средину и опште стандарде
Стандардизација у области зачина, чаја, кафе и какаа укључујући терминологију, спецификације производа, узимање узорака и методе испитивања.
је број нових пројеката
је број стандарда који су доступни јавности
Рад на доношењу српских стандарда одвија се у националним техничким комисијама, које се образују према међународним и европских техничким комитетима. У нашим комисијама раде експерти из различитих области. Будите и ви један од њих и укључите се у заједнички рад
О члан од
О члан од
О члан од
О члан од
О члан од
О члан од
О члан од
О члан од
О члан од 7. 10. 2015.