Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

E034-7,8,15,18

Začini, čaj, kafa i kakao

Aktivna

Glavna komisija

Институт за стандардизацију Србије

Vesna Luketic

Slavoljub Tasić

Odeljenje za hemijske tehnologije, poljoprivredu, šumarstvo, bezbednost, životnu sredinu i opšte standarde

Apstrakt

Standardizacija u oblasti začina, čaja, kafe i kakaa uključujući terminologiju, specifikacije proizvoda, uzimanje uzoraka i metode ispitivanja.

Činjenice i brojke

1

je broj novih projekata

153

je broj standarda koji su dostupni javnosti

Veza sa međunarodnim ili evropskim komitetom

Rad na donošenju srpskih standarda odvija se u nacionalnim tehničkim komisijama, koje se obrazuju prema međunarodnim i evropskih tehničkim komitetima. U našim komisijama rade eksperti iz različitih oblasti. Budite i vi jedan od njih i uključite se u zajednički rad

CEN/SS C01

O član

CEN/SS C01

O član od

CEN/TC 415

O član

CEN/TC 415

O član od

CEN/TC 411/WG 1

O član

CEN/TC 411/WG 1

O član od

CEN/TC 415/WG 6

O član

CEN/TC 415/WG 6

O član od

CEN/TC 415/WG 10

O član

CEN/TC 415/WG 10

O član od

ISO/TC 34/SC 7

O član

ISO/TC 34/SC 7

O član od

ISO/TC 34/SC 8

O član

ISO/TC 34/SC 8

O član od

ISO/TC 34/SC 15

O član

ISO/TC 34/SC 15

O član od

ISO/TC 34/SC 18

O član od 7. 10. 2015.

ISO/TC 34/SC 18

O član od 7. 10. 2015.