Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO Радионица за студенте

У циљу приближавања и ближег упознавања студентске популације са стандардизацијом, Међународна организација за стандардизацију ISO организује онлајн радионице намењене овој циљној групи. Укупно пет радионица биће одржано у овом и следећем месецу, а учешће на њима је бесплатно. На овим радионицама домаћин ће бити др Мојдех Табари, председница међународног Комитета за земље у развоју ISO DEVCO.

Прва у низу радионица одржаће се 12. октобра 2021. године. На следећем линку сви заинтересовани могу да попуне своју пријаву: https://isineg.org/.

ISO, такође, управо спроводи истраживање о томе колико национална тела за стандардизацију имају искуства у раду са студентима. Циљ овог истраживања је успешно припремање међународне стратегије за едукацију о стандардизацији како би се нове генерације корисника стандарда што раније и потпуније укључиле у дешавања у свету стандардизације.

ИСС је протеклих година организовао више семинара и радионица намењених студентима и средњошколцима, а ове године одржана су два вебинара. Такође, успостављена је сарадња са више образовних установа, као и са Ректоратом београдског универзитета, који је недавно постао и члан ИСС-а.