Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Два нова члана Института за стандардизацију Србије

У чланство Института за стандардизацију крајем јануара и почетком фебруара ове године примљена су два привредна друштва: HiCAD d.o.o. za distribuciju CAD softvera, из Новог Сада и Ellis Enterprises East d.o.o. Kruševac, из Крушевца. Тиме је број чланова Института повећан на 76.

Представници чланова Института чине Скупштину Института и учествују у њеном раду и доношењу одлука у вези са националном стандардизацијом. Поред тога, они на седницама Скупштине бирају своје представнике у другим органима управљања (Управном одбору и Надзорном одбору) и предлажу чланове за састав стручних савета и техничких радних тела. Редовно су информисани о раду и активностима Института, као и о свим релевантним питањима у вези са европском и међународном стандардизацијом.

Чланови могу бити правна лица регистрована на територији РС, као и физичка лица са држављанством РС. Обавеза чланова Института је плаћање годишње чланарине, чиме дају допринос развоју националне стандардизације. Такође, чланови ИСС-а остварују одређене погодности, и то:

Чланови ИСС-а су на извору информација које представљају резултат најбоље светске праксе.

Информације о пријави и висини чланарине доступне су свим регистрованим корисницима Потребно је да се пријавите на постојећи налог, а уколико се нисте регистровали, можете креирати налог овде: https://iss.rs/sr_Cyrl/login

Уколико Вас интересују додатне информације, можете нам писати на: infocentar@iss.rs, или нас позвати на бр: 011/3409-310, 3409-388 и 3409-390.