Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Dva nova člana Instituta za standardizaciju Srbije

U članstvo Instituta za standardizaciju krajem januara i početkom februara ove godine primljena su dva privredna društva: HiCAD d.o.o. za distribuciju CAD softvera, iz Novog Sada i Ellis Enterprises East d.o.o. Kruševac, iz Kruševca. Time je broj članova Instituta povećan na 76.

Predstavnici članova Instituta čine Skupštinu Instituta i učestvuju u njenom radu i donošenju odluka u vezi sa nacionalnom standardizacijom. Pored toga, oni na sednicama Skupštine biraju svoje predstavnike u drugim organima upravljanja (Upravnom odboru i Nadzornom odboru) i predlažu članove za sastav stručnih saveta i tehničkih radnih tela. Redovno su informisani o radu i aktivnostima Instituta, kao i o svim relevantnim pitanjima u vezi sa evropskom i međunarodnom standardizacijom.

Članovi mogu biti pravna lica registrovana na teritoriji RS, kao i fizička lica sa državljanstvom RS. Obaveza članova Instituta je plaćanje godišnje članarine, čime daju doprinos razvoju nacionalne standardizacije. Takođe, članovi ISS-a ostvaruju određene pogodnosti, i to:

Članovi ISS-a su na izvoru informacija koje predstavljaju rezultat najbolje svetske prakse.

Informacije o prijavi i visini članarine dostupne su svim registrovanim korisnicima Potrebno je da se prijavite na postojeći nalog, a ukoliko se niste registrovali, možete kreirati nalog ovde: https://iss.rs/sr_Cyrl/login

Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, možete nam pisati na: infocentar@iss.rs, ili nas pozvati na br: 011/3409-310, 3409-388 i 3409-390.