Креирана је нова интернет страница Поткомитета SC 9, Микробиологија, који функционише у оквиру Техничког комитета ISO/TC 34, Прехрамбени производи, Међународне организације за стандардизацију (ISO). https://committee.iso.org/home/tc34sc9
Област рада овог поткомитета обухвата развијање методa за микробиолошку анализу ланца хране од фазе примарне производње до прехрамбених производа и хране за животиње, укључујући производњу и руковање храном. Поткомитет SC 9 се фокусира на стандарде у вези са патогеним микроорганизмима (укључујући њихове токсине), вирусима и паразитима, али и на хоризонталне стандарде за валидацију метода из области рада поткомитета.
Нова интернет страница је корисно средство информисања о актуелним темама, текућим пројектима и објављеним стандардима из области рада овог поткомитета.