Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2. 11030 Београд
Главни мени

Нови вебинар: Комуницирање у кризним ситуацијама – Пандемија COVID-19

Институт за стандардизацију Србије организује још један вебинар посвећен актуелној ситуацији и пандемији. Заједно са Центром за анализу ризика и управљање кризама и компанијом SGS Beograd позивамо вас да у суботу, 16. маја ове године у 10:00 часова будете онлајн са нама и сазнате све о добрим и лошим примерима комуникације у кризним условима.

Нека од питања која ће се разматрати на семинару су:

Предавач на овом вебинару је др Желимир Кешетовић, редовни професор Факултета безбедности Универзитета у Београду и сарадник Центрa за анализу ризика и управљање кризама.

Вебинар је намењен свима који су заинтересовани за ову важну тему, нарочито представницима организација из јавног и приватног сектора, малих и средњих предузећа, као и великих компанија, који желе да унапреде своје знање у циљу успешнијег пословања у кризним условима.

Ово је последњи у низу бесплатних вебинара које смо почели да организујемо у време трајања ванредног стања у Републици Србији.

Искористите прилику и пријавите се одмах!

Пријављивање за учешће врши се доставом података на адресу iss-edukacija@iss.rs.

Важно: Линк за вебинар биће прослеђен пријављеним учесницима дан пре вебинара. Уколико у петак до 17:00 часова не добијете линк, молимо Вас да нас контактирате.