Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Бесплатни IEC вебинар

IEC - Међународна електротехничка комисија, међународна организација за стандардизацију из области електротехнике, у оквиру своје IEC Академије најавила је одржавање новог бесплатног вебинара. IEC Академија је онлајн платформа намењена едукацији о различитим областима електротехничке стандардизације, а једночасовни вебинар „Power semiconductors for an energy-wise society” се одржава у среду, 29. новембра ове године, са почетком у 12.30 сати. 

Потражња за енергетским полупроводницима на глобалном нивоу расте. Они могу да раде под високим напоном и од значаја су за претварање енергије обновљивих извора у електричну енергију, као и за транспорт  енергије на велике удаљености, њену дистрибуцију и складиштење.

Вебинар је прилика за домаће стручњаке у овој области да сазнају о најновијим трендовима и иновацијама које ће утицати на будући развој светске стандардизације. Такође, могу се упознати са радом највећег тела за стандардизацију у електротехници, што представља основу за њихово потенцијално укључивање у рад техничких комитета који доносе IEC стандарде.

Линк за регистрацију, на којем можете прочитати и професионалне биографије пет предавача налази се овде: https://iec.zoom.us/webinar/register/WN_lM-FEI-IS2yf4Vgwr74_Qg#/registration.