Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5497:1982

Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible
1. 9. 1982.

Опште информације

90.93     22. 5. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 12

Међународни стандард

67.240  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Application, in particular, to samples of intensely flavoured products and to samples of very concentrated products. The principle consists in making a preperation which allows direct assessment of the organoleptic properties of a sample according to the analysis required, as follows: a) for assessment of the properties of the sample itself: mixing the sample with a chemically defined substance or addition to a food medium considered to be neutral; b) for assesment of the effects of the sample in a food preperation: adding the sample to the food preparation for which it is intended.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 5497:1982
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
22. 5. 2024.

Национална преузимања

Senzorske analize - Metodologija - Uputstvo za pripremu uzoraka na kojima nije moguća direktna senzorska analiza - (Identičan sa ISO 5497:1982)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда