Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 5497:2000

Senzorske analize - Metodologija - Uputstvo za pripremu uzoraka na kojima nije moguća direktna senzorska analiza - (Identičan sa ISO 5497:1982)

Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible
14. 2. 2000.
14. 2. 2000.

Опште информације

90.93     22. 5. 2024.

90.20    15. 4. 2029.

ISS

E034-12

Међународни стандард

67.240  

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom data su uputstva za pripremu uzoraka prehrambenih proizvoda na kojima nije moguća direktna senzorska analiza zbog intenziteta arome ili zbog fizičkog stanja (viskozitet, boja,...itd).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 5497:2000
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
22. 5. 2024.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 5497:1982