Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5506:1988

Soya bean products — Determination of urease activity
18. 8. 1988.
95.99   Повучен   10. 7. 2018.

Опште информације

95.99     10. 7. 2018.

ISO

ISO/TC 34/SC 2

Међународни стандард

67.200.20  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method allows inadequate cookingof the products to be detected. It applies to products having a urease activity of less than 1 mg of nitrogen per gram of product as received. For more active products the mass of test may be reduced. The principle consists in mixing of a ground test portion with a buffered urea solution, after keeping the mixture for 30 min at 30 C, neutralization of the ammonia liberated, with an exess of hydrochloric acid solution, and back-titration with standard volumetric hydroxide solution.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5506:1978

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5506:1988
95.99 Повучен
10. 7. 2018.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

НАПУШТЕН
ISO 5506:1988/NP Amd 1

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 5506:2018

Национална преузимања

Proizvodi semena soje - ODREĐIVANJE AKTIVNOSTI UREAZE - (Identičan sa ISO 5506:1988)

95.99   Повучен