Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5506:2018

Soya bean products — Determination of urease activity
10. 7. 2018.

Опште информације

90.93     4. 12. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 2

Међународни стандард

67.200.20  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies a method of determining the urease activity of products derived from soya beans. The method allows inadequate cooking of these products to be detected.
It is applicable to products having a urease activity of less than 1 mg of nitrogen per gram of product as received, under the conditions specified. For more active products, the method is applicable provided that the mass of the test portion is reduced (see 9.1).

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5506:1988

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 5506:2018
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
4. 12. 2023.

Национална преузимања

Proizvodi semena soje – Određivanje aktivnosti ureaze

90.93   Одлука о потврђивању стандарда