Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5518:1978

Fruits, vegetables and derived products — Determination of benzoic acid content — Spectrophotometric method
1. 5. 1978.
95.99   Повучен   18. 1. 2007.

Опште информације

95.99     18. 1. 2007.

ISO

ISO/TC 34/SC 3

Међународни стандард

67.080.01  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method consists in homogenizing the product, followed by dilution and acidification of a test portion, extraction of the acid by diethyl ether, then alkaline re-extraction of this acid and purifying by oxidation using acidified potassium dichromate, determination of the acid with a suitable spectrophotometer. The method cannot be applied in the presence of p-chlorobenzoic acid and cinnamic acid, respectively.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5518:1978
95.99 Повучен
18. 1. 2007.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/CD 5518

ОБЈАВЉЕН
ISO 5518:2007