Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5523:1981

Liquid fruit and vegetable products — Determination of sulphur dioxide content (Routine method)
1. 8. 1981.

Опште информације

90.93     29. 3. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 3

Међународни стандард

67.080.01  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The determination of free sulphur dioxide consists in direkt iodometric titration of the product at a pH between 0,7 and 1, followed by blank titration of the product, freed from sulphur dioxide by boiling under reflux or by binding its free sulphur dioxide content with an exess of acetaldehyde or propioaldehyde. The bond sulphur dioxide is determined after titration of free compound, rendering of the produkt alkaline and titration of the sulphur dioxideliberated by hydrolysis with iodine in an acid medium.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 5523:1981
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
29. 3. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 5523

Национална преузимања

Tečni proizvodi od voća i povrća - Određivanje sadržaja sumpor-dioksida (Rutinska metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда