Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 5523:2003

Tečni proizvodi od voća i povrća - Određivanje sadržaja sumpor-dioksida (Rutinska metoda)

Liquid fruit and vegetable products — Determination of sulphur dioxide content (Routine method)
21. 1. 2003.
21. 1. 2003.

Опште информације

90.93     29. 3. 2023.

90.20    15. 1. 2028.

ISS

E034-3

Међународни стандард

67.080.01  

српски  

Термини

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se rutinska metoda za određivanje sadržaja sumpor-dioksida u tečnim proizvodima od voća i povrća. U slučaju preciznijih analiza ili u slučajevima nesporazuma, mora se koristiti metoda utvrđena u ISO 5522.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 5523:2003
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
29. 3. 2023.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 5523:1981