Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5530-3:1988

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 3: Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraph
29. 12. 1988.

Опште информације

90.60     3. 12. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Is based on Standard No.115 of the International Assotiation for Cereal Science and Technology (ICC). The method consists in measuring and recording of the consitency of a dough as it is formed from flour and water, as it is developed, and as it is broken down. An informative annex A gives a description of the valorigraph.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 5530-3:1988
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
3. 12. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/PWI 5530-3

Национална преузимања

Pšenično brašno — Fizička svojstva testa — Deo 3: Određivanje apsorpcije vode i reoloških svojstava korišćenjem valorigrafa

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда