Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 5530-3:2013

Pšenično brašno — Fizička svojstva testa — Deo 3: Određivanje apsorpcije vode i reoloških svojstava korišćenjem valorigrafa

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 3: Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraph
31. 5. 2013.

Опште информације

90.60     2. 12. 2023.

ISS

E034-4

Међународни стандард

67.060  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim delom međunarodnog standarda se utvrđuje metoda za odre¬đivanje apsorpcije vode u brašnu korišćenjem valorigrafa i ponašanje testa napravljenog od tog brašna pri mešanju. Metoda se primenjuje na pšenično brašno (Triticum aestivum Linnaeus).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 5530-3:2013
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
2. 12. 2023.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 5530-3:1988

Национални прописи и стандарди

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина