Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5534:1985

Cheese and processed cheese — Determination of total solids content (Reference method)
6. 6. 1985.
95.99   Повучен   13. 5. 2004.

Опште информације

95.99     13. 5. 2004.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies a method, the principle of which consists in evaporatiing the water from a test portion in the presence of sand at a temperature of 102 +/- 2 degrees centigrade in a drying oven. The content determined is expressed as a percentage by mass.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5534:1985
95.99 Повучен
13. 5. 2004.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 5534

ОБЈАВЉЕН
ISO 5534:2004