Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5534:2004

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method)
13. 5. 2004.

Опште информације

90.93     8. 3. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 5534|IDF 4:2004 specifies the reference method for the determination of the total solids content of cheese and processed cheese.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5534:1985

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 5534:2004
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
8. 3. 2024.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

ОБЈАВЉЕН
ISO 5534:2004/Cor 1:2013

Национална преузимања

Sir i topljeni sir - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда