Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5548:1980

Caseins and caseinates — Determination of lactose content — Photometric method
1. 10. 1980.
95.99   Повучен   25. 11. 2004.

Опште информације

95.99     25. 11. 2004.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.99  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies a method for determining the lactose and other soluble carbohydrates content of caseins and caseinates containing less than 2.0 % of total soluble carbohydrates. Before precipitation of the casein with acetic acid and sodium acetate solution and subsequent filtration a test portion is dissolved either in hot water in the case of caseinates or in hot water with the addition of sodium hydrogen carbonate in the case of acid caseins or in hot water with the addition of pentasodium triphosphate in the case of rennet casein. The content of total soluble carbohydrates is expressed as anhydrous lactose as a percentage by mass.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5548:1980
95.99 Повучен
25. 11. 2004.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 5548

ОБЈАВЉЕН
ISO 5548:2004