Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Пројекти

Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.

Критеријум: 67.100.99

Fermentisana mleka — Određivanje titracione kiselosti — Potenciometrijska metoda

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Laktoza — Određivanje sadržaja vode — Metoda po Karlu Fišeru

60.60   Стандард објављен

Jogurt - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje čistoće mlečne masti gasno-hromatografskom analizom triglicerida

60.60   Стандард објављен

Павлака - Одређивање садржаја масти - Ацидобутирометријска метода

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Pavlaka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

60.60   Стандард објављен

Kazeini — Određivanje „vezanog pepela” (referentna metoda)

90.92   Одлука о измени или ревизији стандарда

Slatki kazeini i kazeinati — Određivanje pepela (referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Kazein i kazeinati — Određivanje pH-vrednosti (referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Kazeini — Određivanje slobodne kiselosti (referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja laktoze — Fotometrijska metoda

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja vlage (referentna metoda)

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

Kazein i kazeinati — Određivanje sadržaja zagorelih čestica i stranih materija

90.92   Одлука о измени или ревизији стандарда

Mleko, pavlaka i kondenzovano mleko — Određivanje ukupne suve materije (referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Jogurt — Određivanje broja karakterističnih mikroorganizama — Tehnika brojanja kolonija na 37 C

90.92   Одлука о измени или ревизији стандарда

Hrana za odojčad na bazi mleka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

60.60   Стандард објављен

Fermented milks — Determination of titratable acidity — Potentiometric method

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

ISO/TC 34/SC 5 Сазнај више

Lactose — Determination of water content — Karl Fischer method

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

ISO/TC 34/SC 5 Сазнај више