Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.
Fermentisana mleka — Određivanje titracione kiselosti — Potenciometrijska metoda
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Laktoza — Određivanje sadržaja vode — Metoda po Karlu Fišeru
60.60 Стандард објављен
Jogurt - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje čistoće mlečne masti gasno-hromatografskom analizom triglicerida
60.60 Стандард објављен
Павлака - Одређивање садржаја масти - Ацидобутирометријска метода
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Pavlaka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
60.60 Стандард објављен
Kazeini — Određivanje „vezanog pepela” (referentna metoda)
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
Slatki kazeini i kazeinati — Određivanje pepela (referentna metoda)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Kazein i kazeinati — Određivanje pH-vrednosti (referentna metoda)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Kazeini — Određivanje slobodne kiselosti (referentna metoda)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja laktoze — Fotometrijska metoda
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja vlage (referentna metoda)
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Kazein i kazeinati — Određivanje sadržaja zagorelih čestica i stranih materija
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
Mleko, pavlaka i kondenzovano mleko — Određivanje ukupne suve materije (referentna metoda)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Jogurt — Određivanje broja karakterističnih mikroorganizama — Tehnika brojanja kolonija na 37 C
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
Hrana za odojčad na bazi mleka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
60.60 Стандард објављен
Fermented milks — Determination of titratable acidity — Potentiometric method
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Lactose — Determination of water content — Karl Fischer method
90.93 Одлука о потврђивању стандарда