Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6321:1991

Animal and vegetable fats and oils — Determination of melting point in open capillary tubes (slip point)
5. 9. 1991.
95.99   Повучен   14. 3. 2002.

Опште информације

95.99     14. 3. 2002.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies two methods: method A applies only to animal and vegetable fats which do not exhibit pronounced polymorphism; method B applies to all animal and vegetable fats, and shall be used where polymorphic behaviour is unknown.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 6321:1991
95.99 Повучен
14. 3. 2002.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

ПОВУЧЕН
ISO 6321:1991/Amd 1:1998

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 6321

ПОВУЧЕН
ISO 6321:2002