Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6667:1985

Green coffee — Determination of proportion of insect-damaged beans
31. 10. 1985.

Опште информације

90.20     15. 10. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method consists in visual examination of the external surface of beans to identify those which have been damaged by insects. Determination of the observed proportion, as a percentage, of damaged beans and, if possible, identification of the species of insect responible to damage. From the proportion of damaged beans thus determined: estimation of the confidence limits of the true proportion of damaged beans for a given probability; estimation of the probability that the true proportion of damaged beans will not exceed a given value. An annex A shows illustrations of damaged beans. An annex B describes a test for homogenity of the laboratory sample.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6667:1985
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 10. 2023.

Национална преузимања

Sirova kafa – Određivanje udela zrna oštećenih insektima

90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се