Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 6667:2020

Sirova kafa – Određivanje udela zrna oštećenih insektima

Green coffee — Determination of proportion of insect-damaged beans
31.01.2020.

Опште информације

90.93     04.12.2018.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.20  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

U ovom međunarodnom standardu opisuju se vrste oštećenja zrna sirove kafe koje izazivaju insekti i utvrđuje metoda određivanja udela zrna oštećenih insektima u proizvodnoj partiji sirove kafe, kao i statistička upotreba dobijenih rezultata u tehničke, trgovačke i arbitražne svrhe. Metoda se primenjuje na sirovu kafu koja je definisana u ISO 3509.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 6667:2020
90.93 Одлука о потврђивању српског стандарда
04.12.2018.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 6667:1985

Прописи

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замена за кафу, као и сродниих производа

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замене за кафу, као и сродних производа

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се