Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 11289:1993

Heat-processed foods in hermetically sealed containers — Determination of pH
2. 9. 1993.

Опште информације

90.93     20. 5. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 9

Међународни стандард

67.050  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The principle of the method specified is preparing the test sample according to the class to which the product to be examined belongs, and measuring the potential difference between a glass electrode and a reference electrode immersed in the test sample. Applies to four classes of product: 1. homogeneous products with a liquid or thick texture, or products exhibiting a large liquid or thick phase; 2. homogeneous pastes or heterogeneous products for which homogenization is necessary; 3. heterogeneous products with large solid components; 4. products whose liquid phase mainly consists of oil or a water/oil emulsion.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 11289:1993
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
20. 5. 2021.

Национална преузимања

Termički obrađena hrana u hermetički zatvorenim posudama - Određivanje pH - (Identičan sa ISO 11289:1993)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда