Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 8851-3:2004

Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents (Routine methods) — Part 3: Calculation of fat content
21. 5. 2004.

Опште информације

90.93     24. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.20  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 8851-3|IDF 191-3:2004 specifies a procedure for the calculation of the fat content of butter.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 8851-3:2004
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
24. 6. 2025.

Национална преузимања

Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 3: Izračunavanje sadržaja masti

90.93   Одлука о потврђивању стандарда