Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.
Maslac — Određivanje sadržaja soli — Potenciometrijska metoda
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Maslac, emulzije jestivih ulja i masni namazi - Određivanje sadržaja masti (Referentna metoda)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Maslac — Određivanje indeksa refrakcije masti (referentna metoda)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 1: Određivanje sadržaja vode (Referentna metoda)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 2: Određivanje suve materije bez masti (Referentna metoda)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 3: Izračunavanje sadržaja masti
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Maslac — Određivanje pH-vrednosti seruma — Potenciometrijska metoda
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 1: Određivanje sadržaja vlage
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 2: Određivanje sadržaja suve materije bez masti
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 3: Izračunavanje sadržaja masti
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Butter — Determination of salt content — Potentiometric method
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats — Determination of fat content (Reference method)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Butter — Determination of the refractive index of the fat (Reference method)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 1: Determination of moisture content (Reference method)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда