Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Пројекти

Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.

Критеријум: 67.100.20

Maslac — Određivanje sadržaja soli — Potenciometrijska metoda

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Maslac, emulzije jestivih ulja i masni namazi - Određivanje sadržaja masti (Referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Maslac — Određivanje sadržaja soli

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Maslac — Određivanje indeksa refrakcije masti (referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 1: Određivanje sadržaja vode (Referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 2: Određivanje suve materije bez masti (Referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 3: Izračunavanje sadržaja masti

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Maslac — Određivanje pH-vrednosti seruma — Potenciometrijska metoda

90.20   Почетак поступка преиспитивања стандарда

Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 1: Određivanje sadržaja vlage

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 2: Određivanje sadržaja suve materije bez masti

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 3: Izračunavanje sadržaja masti

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Butter — Determination of salt content — Potentiometric method

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

ISO/TC 34/SC 5 Сазнај више

Butter — Determination of firmness

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

ISO/TC 34/SC 5 Сазнај више

Butter, edible oil emulsions and spreadable fats — Determination of fat content (Reference method)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

ISO/TC 34/SC 5 Сазнај више

Butter — Determination of salt content

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

ISO/TC 34/SC 5 Сазнај више

Butter — Determination of the refractive index of the fat (Reference method)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

ISO/TC 34/SC 5 Сазнај више

Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 1: Determination of moisture content (Reference method)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

ISO/TC 34/SC 5 Сазнај више

Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

ISO/TC 34/SC 5 Сазнај више