Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2173:2003

Fruit and vegetable products — Determination of soluble solids — Refractometric method
19. 11. 2003.

Опште информације

90.93     13. 1. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 3

Међународни стандард

67.080.01  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 2173:2003 specifies a refractometric method for the determination of the soluble solids in fruit and vegetable products.
This method is particularly applicable to thick products, to products containing suspended matter, and to products rich in sugar. If the products contain other dissolved substances, the results will be only approximate; nevertheless, for convenience the result obtained by this method can be considered conventionally as the soluble solids content.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 2173:1978

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 2173:2003
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
13. 1. 2022.

Национална преузимања

Proizvodi od voća i povrća - Određivanje rastvorljive suve materije - Refraktometrijska metoda

90.93   Одлука о потврђивању стандарда