Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 17240:2004

Fruit and vegetable products — Determination of tin content — Method using flame atomic absorption spectrometry
1. 10. 2004.

Опште информације

90.93     20. 1. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 3

Међународни стандард

67.080.01  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 17240:2004 specifies an atomic absorption spectrometric method for the determination of the tin content of fruit and vegetable products in the concentration range 10 mg/kg to 500 mg/kg. It is a rapid method, especially suitable for routine determinations of tin in canned fruits and vegetables contaminated with tin which has migrated from the can. The method can be applied with the prescribed amount of sample to products with a maximum total dry matter content of 30 %. Products with higher contents of total solids can be analysed using smaller amounts of sample after corresponding dilution with deionized water.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 17240:2004
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
20. 1. 2022.

Национална преузимања

Proizvodi od voća i povrća - Određivanje sadržaja kalaja - Metoda plamene atomske apsorpcione spektrometrije

90.93   Одлука о потврђивању стандарда