Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 11085:2008

Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs — Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method
22. 4. 2008.
95.99   Повучен   19. 8. 2015.

Опште информације

95.99     19. 8. 2015.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 11085:2008 specifies procedures for the determination of the fat content of cereals, cereal-based products and animal feeding stuffs. These procedures are not applicable to oilseeds and oleaginous fruits.
The choice of procedure to be used depends on the nature and composition of the material analysed and the reason for carrying out the analysis.
Procedure A is a method for the determination of directly extractable crude fats, applicable to all materials, except those included within the scope of procedure B.
Procedure B is a method for the determination of total fats, applicable to all materials from which the oils and fats cannot be completely extracted without prior hydrolysis.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 7302:1982

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 11085:2008
95.99 Повучен
19. 8. 2015.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 11085:2015

Национална преузимања

Žita, proizvodi na bazi žita i hrana za životinje - Određivanje sadržaja sirove i ukupne masti ekstrakcionom metodom po Randalu (Randall)

95.99   Повучен