Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 11085:2012

Žita, proizvodi na bazi žita i hrana za životinje - Određivanje sadržaja sirove i ukupne masti ekstrakcionom metodom po Randalu (Randall)

Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs - Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method (ISO 11085:2008)
30. 1. 2012.
95.99   Повучен   23. 12. 2016.

Опште информације

95.99     23. 12. 2016.

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

From plan 2011

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuju se postupci za određivanje sadržaja masti u žitima, proizvodima na bazi žita i hrani za životinje. Ovi postupci nisu primenjivi na seme i plodove uljarica. Izbor postupka koji će se koristiti zavisi od prirode i sastava analiziranog materijala i razloga za sprovođenje analize.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 11085:2012
95.99 Повучен
23. 12. 2016.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 11085:2016

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 11085:2010

Идентичан са ISO 11085:2008

Национални прописи и стандарди

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина