Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2920:2004

Whey cheese — Determination of dry matter (Reference method)
18. 10. 2004.

Опште информације

90.93     22. 10. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 2920|IDF 58:2004 specifies a reference method for the determination of the dry matter of whey cheese.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 2920:1974

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 2920:2004
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
22. 10. 2024.

Национална преузимања

Sir od surutke — Određivanje suve materije (referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда