Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2920:1974

Whey cheese — Determination of dry matter content (Reference method)
1. 5. 1974.
95.99   Повучен   18. 10. 2004.

Опште информације

95.99     18. 10. 2004.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies a method, the principle of which consists in desiccating a sample of whey cheese in a well ventilated and thermostaticalle controlled drying oven at a temperature of 88 +/- 2 agree Celsius.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 2920:1974
95.99 Повучен
18. 10. 2004.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 2920

ОБЈАВЉЕН
ISO 2920:2004