Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 22935-3:2009

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 3: Guidance on a method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring
17. 4. 2009.
95.99   Повучен   12. 4. 2023.

Опште информације

95.99     12. 4. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.01  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 22935-3¦IDF 99-3:2009 gives guidance on a general method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties based on sensory scoring and the use of a common nomenclature of terms.
The method is especially applicable in process and quality control performed regularly on a larger number of samples and/or with some time pressure and/or with a limited number of expert assessors available.
The results from the method may be part of product classification systems for domestic and international trade. Classification systems are not covered by ISO 22935-3¦IDF 99-3:2009.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 22935-3:2009
95.99 Повучен
12. 4. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 22935-3:2023

Национална преузимања

Млеко и производи од млека — Сензорска анализа — Део 3: Упутство за методу процењивања усаглашености са спецификацијама производа за сензорска својства помоћу бодовања

95.99   Повучен