Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 22935-3:2023

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 3: Method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring
12. 4. 2023.

Опште информације

60.60     12. 4. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.01  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies a general method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties based on sensory scoring and the use of a common nomenclature of terms.
The method is especially applicable in process and quality control performed regularly on a larger number of samples and/or with some time pressure and/or with a limited number of expert assessors available.
The results from the method can be part of product classification systems for domestic and international trade. This document does not apply to classification systems.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 22935-3:2009

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 22935-3:2023
60.60 Стандард објављен
12. 4. 2023.

Национална преузимања

Млеко и производи од млека – Сензорска анализа – Део 3: Метода вредновања усклађености са спецификацијама производа за сензорска својства помоћу бодовања

60.60   Стандард објављен