Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 10504:2013

Starch derivatives — Determination of the composition of glucose syrups, fructose syrups and hydrogenated glucose syrups — Method using high-performance liquid chromatography
19. 8. 2013.

Опште информације

90.93     11. 9. 2024.

ISO

ISO/TC 93

Међународни стандард

67.180.20  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 10504:2013 describes a high-performance liquid chromatographic (HPLC) method for measuring the composition of dextrose solutions, glucose syrups, fructose-containing syrups, hydrogenated glucose syrups, sorbitol, mannitol and maltitol. The constituents are mainly glucose, maltose, maltotriose, fructose, sorbitol, mannitol, maltitol and malto-oligosaccharides.
The use of a column packed with cation-exchange resin is essential.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 10504:1998

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 10504:2013
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
11. 9. 2024.

Национална преузимања

Derivati skroba — Određivanje sastava glukoznih sirupa, fruktoznih sirupa i hidrogenizovanih glukoznih sirupa — Metoda tečne hromatografije visoke performanse

60.60   Стандард објављен