Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 10504:2016

Derivati skroba — Određivanje sastava glukoznih sirupa, fruktoznih sirupa i hidrogenizovanih glukoznih sirupa — Metoda tečne hromatografije visoke performanse

Starch derivatives - Determination of the composition of glucose syrups, fructose syrups and hydrogenated glucose syrups - Method using high-performance liquid chromatography (ISO 10504:2013)
31. 5. 2016.

Опште информације

60.60     31. 5. 2016.

ISS

E034-4

Европски стандард

67.180.20  

енглески  

plan 2016

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom se opisuje metoda tečne hromatografije visoke performanse (HPLC) za određivanje sastava rastvora dekstroze, glukoznih sirupa, sirupa koji sadrže fruktozu, hidrogenizovanih glukoznih sirupa, sorbitola, manitola i maltitola. Sastojci su uglavnom glukoza, maltoza, maltotrioza, fruktoza, sorbitol, manitol, maltitol i malto-oligosaharidi. Upotreba kolona pakovanih sa katjonskim jonoizmenjivačkim smolama je neophodna.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 10504:2008

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 10504:2016
60.60 Стандард објављен
31. 5. 2016.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 10504:2015

Идентичан са ISO 10504:2013